B2B Marketing
Innovatieve aanpak als motor voor succes

Bij Lemento ademen we B2B. Pharma, chemie, ICT, industrie, … al van dag 1 is dit de wereld waar we ons in thuis voelen. Onze benadering is 100% sales oriented. Via Qualified Lead Generation zorgen we ervoor dat het sales team van onze klant maximaal kan renderen. Uiteraard is dit het resultaat van een doordachte marketingstrategie en bijhorende campagnes.

01

THINKData-driven Strategy

Op zoek naar een partner die u helpt bij het verfijnen van uw marketingaanpak door gebruik te maken van nauwkeurige, analytische inzichten? Contacteer ons dan. Wij zorgen ervoor dat elke beslissing, van marktsegmentatie tot campagneontwerp, wordt ondersteund door betrouwbare data. Het resultaat: hogere efficiëntie en effectiviteit in uw marketinginspanningen.

02

CREATEAI Supported Content

Wil je meer doen met hetzelfde content team? Zet dan in op artificiële intelligentie bij de ontwikkeling van je content. We gebruiken geavanceerde AI-technologieën om hoogkwalitatieve, gepersonaliseerde content te creëren op maat van elke specifieke doelgroep. Resultaat: doelgerichte, relevante en impactvolle content met hogere conversie.

03

GROWB2B Lead Mining

Op zoek naar de verborgen leads met groot potentieel? Wij identificeren voor jou lucratieve leads door onze AI robot te laten graven in allerhande beschikbare online bronnen. We combineren dit met data enrichment, efficiënt én uiterst doelgericht. Email outreach campagnes zijn de volgende stap. Resultaat: nieuwe leads van hoge kwaliteit op een presenteerblaadje.

04

MANAGEMarketing Automation

Zonder technologie, geen B2B marketing. Automatisering is noodzakelijk om meer te kunnen doen met minder. We helpen onze klanten graag bij de setup van de juiste tools en koppeling aan bestaande CRM-systemen. Systemen zoals Hubspot, Zapier, Microsoft Dynamics, Zoho, … hebben voor ons geen geheimen. We gebruiken ze immers gewoon ook voor onszelf. Resultaat: meer marketing ROI.

Updates, inzichten en trends

Registreer je hier om op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen van Lemento. Geen spam, ook geen vaste frequentie. Gewoon af en toe, wanneer we écht iets interessants te vertellen hebben 😉

* We delen jouw persoonlijke gegevens met niemand. Check onze Privacy Policy voor meer info.