Over ons

Lemento is een adviesbureau gespecialiseerd in strategie, branding en change. We zijn ervan overtuigd dat de duurzame combinatie van knowhow, ervaring, creativiteit en passie cruciaal is om sterke projecten te realiseren. Ons doel is helder: op een professionele en dynamische manier échte toegevoegde waarde creëren voor onze klanten.
Waar staan we voor, vandaag en morgen?
Missie

Wij zijn Lemento. Een agentschap op missie om bedrijven, merken en mensen sterker te maken.

Visie

We willen de bedrijfswereld bevrijden van de “bla bla bla” consultants.

Wat zijn onze waarden?

Flexibiliteit, Integriteit, Respect en Expertise zijn onze kernwaarden. Passie is de kracht die deze 4 continu versterkt.

Flexibiliteit
Extreme klantgerichtheid als motto

Bij Lemento gaan we 100% voor elke opdracht en indien nodig doen we het onmogelijke. “Screw It, Let’s Do It” zei Richard Branson ooit. En Muhammad Ali had het over “Impossible is nothing”. Beide uitspraken passen in onze bedrijfsfilosofie. Als het voor onze klant beter is, maken we graag een uitzondering op de regel. Commitment ten top.

Integriteit
Eerlijkheid als basis: transparant en betrouwbaar

We zijn er rotsvast van overtuigd dat integriteit de basis vormt voor succesvolle partnerships. Onze communicatie is dan ook helder en open, vrij van verborgen agenda’s. En een woord is een woord. We zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen, we komen onze afspraken na.

Respect
Waardering in elke interactie als fundament

Respect vormt de basis in onze relatie met al onze stakeholders. En uiteraard trekken we dit door naar respect voor de wereld rondom ons. Want als onderneming hebben we een belangrijke rol te vervullen in onze maatschappij. Milieubewust, sociaal en verantwoordelijk.

Expertise
Kennis en ervaring als hefboom voor succes

In de expertrol voelen we ons comfortabel. Het laat ons toe om op maat creatieve of out-of-the-box oplossingen te bedenken. Als expert zijn we niet snel tevreden, we leggen de lat hoog. En aangezien een deel van onze business ook met vorm heeft te maken, letten we op elk detail. Dat is een goede gewoonte. Zonder experts creëer je immers geen perfectie.

Passie
Gedrevenheid als onderscheidende kracht

Zonder passie kan Lemento niet bestaan. Wat we doen komt vanuit ons hart. We gaan ermee slapen en worden ermee wakker. En we krijgen er nooit genoeg van. Ook als het eens wat moeilijker gaat. We geven nooit op en gaan altijd voor dat tikkeltje extra. Gepassioneerd zijn kan je niet leren, it’s a way of life.

Netwerkorganisatie

Lemento is een netwerkorganisatie. We stellen per project een team op maat samen. De leden van het team zijn onder meer consultants, projectmanagers, grafisch vormgevers en webdevelopers. We gaan telkens op zoek naar een perfecte match tussen de kerncompetenties van de teamleden en de deliverables van het project.

Contactpersoon

Lemento werd opgericht en wordt geleid door Tom Vanderbauwhede (°1972). Tom heeft een masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Gent). Daarnaast behaalde hij een MBA aan de Vlerick Business School en een master Strategic change management & leadership aan de Utrecht Business School. Tom is ook certified ADKAR change manager.

Naast zijn passie voor Lemento, is Tom tevens fervent sporter (voetbal, jogging, padel), muziekliefhebber (dj, producer) en levensgenieter (lekker eten, degusteren, reizen, …).

Boek een meeting