Digitale Ondersteuning
Hefboom voor duurzame groei

Al jarenlang staat digitalisering hoog op de agenda van heel wat bedrijven. Ook logisch, want het zorgt voor snelheid, efficiëntie, kostenbesparing, klantentevredenheid, samenwerking, … Door onze passie voor de digitale wereld, en onze grote interesse voor de people side of change, hebben we doorheen de jaren een expertise opgebouwd rond digitale verandering. En het moet niet altijd disruptive zijn, ook via gewoon continu verbeteren kan je al heel ver komen.

Van Fileserver naar Cloud

Plannen om over te stappen van een fileserver of shared disk naar SharePoint? Of op zoek naar een partner die SharePoint opnieuw voor jullie inricht? Neem dan contact op. Wij hebben ruime ervaring met OneDrive en SharePoint implementaties van A tot Z.

Lees meer

Prompt Engineering Masterclass

Hoe haal je meer uit ChatGPT, Google Gemini, Microsoft Copilot of Adobe Firefly? Via de Prompt Engineering Masterclass leer je op een halve dag wat de mogelijkheden zijn van verschillende GPT modellen en hoe je er best mee aan de slag gaat.

Power BI Dashboarding

Op zoek naar een dashboard consultant met ervaring in Power BI? Wij bouwen dynamische performance dashboards. Het doel: continue opvolging en het vertalen van complexe data naar bruikbare inzichten als basis voor datagestuurde beslissingen.

Op zoek naar een partner voor jouw digitale ondersteuning?
Maak een vrijblijvende afspraak met Lemento en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen!

Wanneer bedrijven op zoek gaan naar digitale ondersteuning, wordt hen vaak een digitale transformatie aangeraden. Dat is nochtans niet altijd nodig. Continu verbeteren en systemen fine-tunen werkt ook. En vooral ervoor zorgen dat de medewerkers de beschikbare tools goed en efficiënt gebruiken. Herinrichten van je SharePoint en OneDrive, of updaten van Microsoft Office Templates is vaak al een grote sprong voorwaarts.

Boek een meeting

Updates, inzichten en trends

Registreer je hier om op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen van Lemento. Geen spam, ook geen vaste frequentie. Gewoon af en toe, wanneer we écht iets interessants te vertellen hebben 😉

* We delen jouw persoonlijke gegevens met niemand. Check onze Privacy Policy voor meer info.