Strategisch Advies
Het kompas voor jouw organisatie

In een wereld die constant in beweging is, vormt een heldere strategie de basis van elk succesvol bedrijf. Bij Lemento, begrijpen we het belang van een doordachte aanpak die jullie unieke visie en waarden weerspiegelt. Al meer dan 20 jaar zijn we de strategische partner voor bedrijven die streven naar duurzame groei en innovatie.

PURPOSE
Mission, Vision & Values

Wij begeleiden onze klanten bij de ontwikkeling of het scherpstellen van de missie en de visie. Daarnaast helpen we bedrijven en organisaties bij het definiëren van de kernwaarden. Missie, visie en waarden zijn de fundamenten van elke organisatie, en eens ze op punt staan, zorgen we voor heldere communicatie naar alle stakeholders.

OBJECTIVES
Goalsetting Workshops

Als externe facilitator begeleiden we jullie teams en leidinggevenden tijdens een goalsetting workshop. Via een aantal oefeningen ontdekken de aanwezigen hoe ze de corporate doelstellingen kunnen vertalen naar hun eigen business unit of afdeling. Het resultaat: een duidelijk gedragen actieplan om één of meerdere teamdoelen te bereiken binnen een afgesproken termijn.

STRATEGY
Development & Execution

Via onderzoek en analyse komen we tot duidelijke inzichten betreffende de te volgen strategie om de vastgelegde doelstellingen te bereiken. We begeleiden onze klanten via een co-creatie-aanpak bij de ontwikkeling van de strategische plannen en de vertaling ervan naar de business. Een volgende stap is ondersteuning bij strategische planning en uitvoering.

AI Strategy Workshops

We gaan samen met jullie management team op verkenning in de wereld van AI. We introduceren een aantal AI use cases en onderzoeken samen wat voor jullie potentiële toepassingen kunnen zijn. Vervolgens prioriteren we en stellen we een roadmap op. Het resultaat: een gedeelde visie op AI-gedreven succes en een high level implementatieplan.

Download factsheet (EN)
Contactpersoon

Lemento wordt geleid door Tom Vanderbauwhede (°1972). Tom heeft een masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Gent). Daarnaast behaalde hij een MBA aan de Vlerick Business School en een master Strategic change management & leadership aan de Utrecht Business School. Tom is ook certified ADKAR change manager.

Naast zijn passie voor Lemento, is Tom tevens fervent sporter (voetbal, jogging, padel, zeilen), muziekliefhebber (dj, producer) en levensgenieter (koken, lekker eten, degusteren, reizen, …).

Boek een meeting

Updates, inzichten en trends

Registreer je hier om op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen van Lemento. Geen spam, ook geen vaste frequentie. Gewoon af en toe, wanneer we écht iets interessants te vertellen hebben 😉

* We delen jouw persoonlijke gegevens met niemand. Check onze Privacy Policy voor meer info.