Lemento in de bijbel “Designing Brand Identity”

Lemento’s case over de rebranding van de Stad Ieper is opgenomen in de 4de editie van het boek Designing Brand Identity van Alina Wheeler. En daar zijn we trots op.

Deze ‘essential guide for the whole branding team’ is hét referentiewerk over branding en corporate identity. Zowel strategie, projectaanpak als best practices worden toegelicht. We vertoeven in het mooie gezelschap van Landor Associates, Pentagram en MetaDesign, de wereldtop op het vlak van corporate branding. Dit boek is een must have voor alle communicatieverantwoordelijken die bekommerd zijn om hun merk. Zeker nu ook Lemento erin staat 😉

Tom Vanderbauwhede, managing director en founder van Lemento, vertelt hoe dit in zijn werk ging. “Ik had de eer en het genoegen om Alina te ontmoeten in Boekarest, naar aanleiding van Brandcamp, een conferentie waar ik zelf ook gastspreker was. Haar energie is me altijd bijgebleven.”

“Na die ontmoeting zijn we blijven contact houden. Telkens als we een nieuw project lanceerden, stuurde ik een bericht naar Alina, als update. En toen ze de Ieper case zag, was ze verkocht.”

tom-vanderbauwhede-alina-wheeler-tony-spaeth