BAT

Burnout Assessment Tool

Hieronder vind je de link naar de nieuwe versie van de Burnout Assessment Tool. We bieden deze gratis aan, wat betekent dat we geen persoonlijke gegevens vragen op het einde. Je ziet onmiddellijk het resultaat en kan je eigen rapport downloaden in pdf.  Naast de gratis publieke versie, is er ook de mogelijkheid om de tool “in company” te gebruiken. Dat is dan met eigen branding en boodschap op maat, bijvoorbeeld gekoppeld aan een interne campagne. We voorzien anonimiteit en een unieke link zodat bedrijven dit mee kunnen aanbieden aan de medewerkers. Wie interesse heeft mag ons altijd contacteren.

Burnout Assessment Tool (NL-BE)
Op zoek naar een communicatiepartner met ervaring in HR?
Contacteer Lemento en ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen!
“Empowering People” is deel van onze missie. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van HR afdelingen, weten we waarover we praten. Van attract, over engage tot retain. Bij Lemento hebben we doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd rond op het kruispunt van HR en communicatie. Dit alles ondersteund door de juiste methodologie en inzichten.
Boek een meeting

Updates, insights and trends

Register here to stay informed about the ins and outs of Lemento. No spam, no fixed frequency either. Just occasionally, when we really have something interesting to tell you 😉

* * * We don’t share your personal information with anyone. Check our Privacy Policy for more info.